Anabilim Dalı Başkanlarımız, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ı Ziyaret Etti
31 Ocak 2021 | 20:58

Gazi Eğitim Fakültesi, Yabancı Diller Eğitimi Bölüm Başkanı ve Fransız Dili Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Perihan Yalçın, Alman Dili Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Muhammet Koçak, Arap Dili Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. M. Hakkı Suçin, İngiliz Dili Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Paşa Tevfik Cephe; Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ı ziyaret etti.  Bölüm Başkanı Prof. Dr. Perihan Yalçın ve ana bilim dalı başkanları Musa Yıldız’ı tebrik ederek  yeni görevinde başarılar diledi. Mezun olduğu ve öğretim üyesi olarak da hizmet ettiği Gazi Eğitim Fakültesinin öğretim üyelerinin ziyaretinden dolayı mutlu olduğunu söyleyen Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, meslektaşlarıyla sohbet etti. Prof. Dr. Musa Yıldız, nazik ziyaretlerinden dolayı öğretim üyelerine teşekkür etti.